Τυχαία άρθρα

 

Διαφήμιση

 

SEO Expert Services στην Αθήνα! Search Engine Optimization για high ranked αποτελέσματα στο Google! Κάντε την σελίδα σας να είναι κορυφαία στα αποτελέσματα του Google! SEO Expert είναι ο άνθρωπος που θα αναπτύξει την επιχείρησή σας!
Greek SEO Website Marketing!

Search Engine Optimization ή SEO είναι η επιστήμη που μεταμορφώνει κυριολεκτικά την επιχείρηση σας και μεταφέρει τους πελάτες ή επισκέπτες ακριβώς μέσα στην δουλειά σας. SEO Expert είναι εκείνος ο άνθρωπος που θα κάνει τη σελίδα σας να την βρίσκει όποιος θέλει να αγοράσει κάτι και ψάχνει στις μηχανές αναζήτησης.

Όταν είσαι Νο 1 σελίδα στο Google σε ότι ψάχνουν και εσύ το έχεις, είναι σαν να έχεις λεφτά στην τράπεζα. Άνθρωποι τώρα, αυτή τη στιγμή, ψάχνουν κυριότερα στο Google να βρουν το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρεις.

Το High Rank είναι αυτό που θα φέρει τους πελάτες σας που είναι έτοιμοι να αγοράσουν, στην πόρτα σου. Η επιστήμη SEO είναι τόσο χρήσιμη όσο τίποτε άλλο στις μέρες μας.

Προφανώς βρήκατε εμένα επειδή έκανα αυτή τη σελίδα high ranked με υψηλές προδιαγραφές SEO για να με βρίσκουν όσοι ψάχνουν για SEO Expert.


Ας δούμε τι ακριβώς είναι και τί κάνει ο SEO Expert. Είναι ο άνθρωπος που παίρνει μια άδικα φτιαγμένη και προχειρογραμμένη σε κώδικα σελίδα με πετάμενα όλα της τα περιεχόμενα εδώ κι εκεί και την ανασυγκροτεί, αλλάζει το κείμενο, τις φωτογραφίες, την διάταξη τους, το περιεχόμενo, επεμβαίνει στον κρυμμένο κώδικα της ιστοσελίδας και τον αλλάζει έτσι όπως η Google μπορεί να "διαβάζει" για να της δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα στις αναζητήσεις στο GOOGLE. Θα αναρωτιέστε γιατί Google μόνο?

Η Google είναι ο βασιλιάς στις μηχανές αναζήτησης!

Όσοι ψάχνουν κάτι σε συντριπτική πλειοψηφία πάνε στο Google!

Αλλά η δουλειά του SEO Expert δεν σταματάει εδώ. Έχει πολύ δουλειά και το ξέρει. Κάθεται με τις ώρες, με τις μέρες και σπάει το κεφάλι του να βρει ποιά άλλα sites είναι χρήσιμα για αυτόν και ειδικότερα για την ιστοσελίδα που έχει αναλάβει! Επικοινωνεί λοιπόν και συχνά ρωτάει τι ζητούν για ανταλλαγή links οι άλλοι ιδιοκτήτες (webmasters) των άλλων sites.

Όλα καλά? Μα δεν είναι μόνο αυτά! Ο ειδικός SEO έχει και τα εργαλεία SEO του. Μικρά ή μεγάλα προγράμματα που μόνο ένας έμπειρος Web Designer μπορεί να διαβάσει και να λάβει καθοδήγηση. Συγχρόνως έχει επαφή με διάφορες ιστοσελίδες που αναλαμβάνουν να του πουν προς τα που να κινηθεί σχετικά με το προϊόν που πουλάει ο πελάτης του.


ΟΚ όλα? Όχι. Ή μάλλον όχι ακόμα!

Ένας ειδικός SEO πρέπει να έχει υπομονή γιατί κάθε μία σελίδα του site μπορεί να ολοκληρώνεται σε μερικές μέρες αλλά το Google συχνά δεν "παίρνει μπροστά" γρήγορα. Μέχρι να αντιληφθεί η μηχανή αναζήτησης ότι κάτι τρέχει με αυτό το

site και άλλαξε τον τρόπο και το στυλ γραφής του, παίρνει χρόνο για να σας βάλει στο index της αλλά και θα σκαρφαλώσετε ψηλά σιγά σιγά.

Ξαναρωτάω όλα καλά? Ναι και όχι! Δηλαδή ναι! Χαχα. Θα αναρωτιέστε γιατί γελάω!
Γιατί δεν εξαρτάται μόνο από εκείνον η επιτυχία της σελίδας σου! Γιατί? Γιατί πολύ απλά πρώτον εσύ έχεις επιλέξει ήδη κάποιο όνομα της που μπορεί να είναι άσχετο με το τι πουλάς και δεύτερον οι επικοινωνίες παίρνουν τον χρόνο τους.

Πότε θα σου απαντήσει ο ένας, πόσα λεφτά θέλει ο άλλος, πως να βρούμε sites με καλές τιμές να μας διαφημίζουν πού να βρούμε καταλόγους στο ίντερνετ με ανάλογα sites, να μπει και το δικό μας site κλπ κλπ.

Παλούκι Ε?? Χμ.. Όχι ακριβώς...


Σήμερα ευτυχώς υπάρχει το Facebook!

Facebook Groups. Social Network SEO

Όποιες ατέλειες της ιστοσελίδς μας, μας στερούν άμεσα την δυνατότητα, δραστικά να κινηθούμε, ξεχάστε τις!

Τι κάνει το Facebook? Κάνεις χιλιάδες φίλους ή δημιουργείς Facebook Groups με απήχηση μερικές χιλιάδες άτομα! Μα, θα υποπτευθείς, αυτό σπάνια συμβαίνει να βρεις χιλιάδες ανταποκρινόμενους φίλους (fans) να κάνουν Like το Facebook Group σου ώστε να γίνουν χιλιάδες fans.

Σιγά. Θα παίρνει χρόνια!

Σωστά! Παλούκι!
Εκτός άν έχεις εμένα! Τι κάνω?


Έχω 4 Facebook Groups! Με πόσα άτομα? Α τίποτα! 150.000! Αμάν Τάκη-θα πεις-με κούφανες τώρα! Θέλεις να πεις έχεις 150.000 άτομα, να τους πετάς ότι διαφήμιση θές και να τη βλέπουν στην οθόνη τους όσες φορές μπουν την ημέρα στο facebook???

Ναι αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ!

Η ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Δείτε ένα παράδειγμα διαφήμισης σε ενα Facebook Group:

21.030 εμφανίσεις διαφήμισης σε λίγες μόνο μέρες!!!Περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη διαφήμιση εδώ!


ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ MAIL ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

--------------------------------------------

Δείτε επίσης:
Σύνταγμα Αγανακτισμένοι
Δείτε ζωντανά το συλλαλητήριο
έξω από τη Βουλή.

--------------------------------------------

Δείτε και αυτό:
Τo pc μου κολλάει
Τo pc μου κολλάει ή είναι αργό πολύ.

--------------------------------------------

Και αυτό:
4.000.000 Page Views
Πληρώστε 40€ και πάρτε
ΕΝΑ ΜΗΝΑ Διαφήμιση!.

--------------------------------------------

Ίσως και αυτό:
Mύκονος Live Webcam!
Δείτε την καλύτερη
κάμερα στον κόσμο!

--------------------------------------------

Ούφ! Και αυτό:
Λεφτά από το ίντερνετ
Μάθετε πώς βγαίνουν τα λεφτά
με ένα οποιοδήποτε site.

Πως να βγάλω λεφτά από το ίντερνετ

--------------------------------------------

11 Ιουλίου 2011

   

www.xcity.gr

Ποιος Είμαι   |   Άρθρα   |   Δουλειές   |   Επικοινωνία

This website is legally protected. All contents are © copyright 2010- 2011 of Greek Web Designer Takis Hatzigeorgiou. All rights reserved.