Τυχαία άρθρα

 

Διαφήμιση

 

Που θα αγοράσω φθηνό iphone 4g ή iphone 3g

Είναι τέλη Σεπτεμβρίου 2010 και έψαχνα από εδώ, έψαχνα από εκεί και τελικά βρήκα την άκρη πώς να βρω αυτό το αναθεματισμένο το iphone 3 ή - τώρα που βγήκε να πάρω ίσως καλύτερα - το iphone 4.

Iphone 4

Κοίταξα στο Google και τα πρώτα sites που βγήκαν έμοιαζαν σαν οπτασία στην αναζήτηση μου. Τελικά κατέληξα στο παρακάτω κινέζικο site, όπου είναι ιστοσελίδα συνάθροισης διαφόρων εμπόρων στην Κίνα, είδα έν iPhone που μ'άρεσε και μετά την ανταλλαγή mail με τον υπεύθυνο πωλήσεων Κύριο Randolph - ο οποίος με κατέπληξε με την ευγένεια του ομολογουμένως - με έπεισε πανεύκολα αφού αλλεπάλληλα μου απαντούσε ευχαρίστως στις ερωτήσεις μου.

Στην εν λόγω σελίδα που λέγαμε αρχικά, κάτω κάτω ανακάλυψα μια φόρμα αποστολής mail "Send Your Message to this Company" όπου του έγραψα για να ρωτήσω διάφορα σχετικά με την ποιότητα, την εγγύηση και την αποστολή του δέματος.

Μου ζήτησε 120$ για 1 κόπια ενός άσπρου-κατάλευκου iphone 4. Βρήκα στο xe.com πως γι αυτή τη δουλειά δηλαδή μου ζητούσε 89€ σε ευρώ και η τιμή περιλάμβανε και την αποστολή του δέματος συν όλα τα παρελκόμενα και μάλιστα και 1 extra μπαταρία.

Το εν λόγω μοντέλο - υπόψη ότι το συγκεκριμένο site φιλοξενεί εκατοντάδες κόπιες η και άλλες παραλλαγές μοντέλων - το διάλεξα γιατί υποστήριζε ότι ναι μεν δεν έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το original iphone4 (π.χ. μεγάλη ανάλυση στο βίντεο player και 720p λήψη βίντεο κλπ) - κάτι το οποίο δεν με ενδιέφερε έτσι κι αλλιώς - αλλά έχει ενσωματωμένη τηλεόραση και GPS (TV+GPS).

Α! Και κάτι άλλο.

Στην Ελλάδα σε κάτι sites όπως το ricardo.gr και το emarket.gr οι επιτήδειοι το πωλούν στα 120€ - 135€. Και χωρίς TV + GPS. Και φυσικά αφού πρώτα το παίρνουν και οι ίδιοι από Κίνα στα 90€. Οπότε στην ουσία καρπώνονται  30-40 ευρώ για κάθε πώληση ενός iphone στην Ελλάδα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Τέλος του έστειλα τα λεφτά μέσω του Paypal.com (προϋποθέτει εγγραφή) που είναι ο ασφαλέστερος τρόπος αποστολής χρημάτων γιατί:

1. Δεν κοινοποιεί στον πωλητή τον αριθμό της πιστωτικής σας
    (τον ξέρει μόνο η Paypal)

2. Το Paypal δέχεται συναλλαγές και με απλή κάρτα ΑΤΜ (cashcard) οπότε ποτέ δε θα σας κλέψουν λεφτά που δεν έχετε βάλει μέσα στο λογαριασμό σας,

Με την κάρτα ΑΤΜ μπορεί κανείς να ψωνίζει άφοβα από το internet εφόσον έχει μέσα στο λογαριασμό της τα χρήματα. Αν δεν τα έχει, πολύ απλά δεν μπορεί να αγοράσει αλλά και ούτε να του κλέψουν χρήματα μέσα από αυτή!

Ο Κινέζος μου υποσχέθηκε 7 μέρες το πολύ θά'ναι Ελλάδα το πολυπόθητο δεματάκι ! Έτσι λοιπόν το παρήγγειλα και εγώ χωρίς να συμπληρώσω καμία φόρμα παραγγελίας απλά του ζήτησα εμπιστευτικά μέσω mail να μου πει το λογαριασμό του στο Paypal. Ο αξιαγάπητος Κος Randolph μου είπε ότι σε 5-7 μέρες θαρχώταν αλλά πεσαμε σε γενική 5ήμερη αργία στην Κίνα ! Είπα οκ κανένα πρόβλημα !

Κάτι χρήσιμο
:
Πρέπει να του ζητήσεις σε mail το χρώμα που θέλεις και αν θες να έχει Apple logo πίσω.

Αυτά έπραξα και τώρα 14 Οκτώβρη 2010 το παρέλαβα το iphone 4 copy μου και μου ήρθε με την EΜS COURRIER στην πόρτα μου (το παρήγγειλα 3 Οκτώβρη αλλά όπως με είχε ενημερώσει ο Κινέζος Κος Randolph θα είχα καθυστέρηση 1 εβδομάδα λόγω τοπικής εορτής ) και με χαρά λοιπον το πήρα στα χέρια μου και το έβλεπα.

Είναι πολύ όμορφο
design-άτο - όχι χοντροκοπιά όπως περίμενα - παίζει άψογα TV, μπαίνει άνετα στο wifi του ασύρματου μόντεμ που έχω στο σπίτι μου, έχει πολύ διακριτική κεραιούλα tv που χάνεται μέσα στο σώμα του κινητού και έχει απίστευτη crystal clear οθόνη με χρώματα επαγγελματικού επιπέδου που εντυπωσιάζουν!!

Το μοντέλο λέγεται
V812 και το βρίσκεις πανεύκολα στο youtube και το google.


Τι δε μου άρεσε
:

1. Τά'παιξα όταν το άνοιξα, ήταν προ-σεταρισμένο στα Ισπανικά. Ευτυχώς άνοιξα το Google translate και με χαρά βρήκα, ψάχνοντας το μενού, ότι το κινητό υποστηρίζει ΚΑΙ Ελληνική γλώσσα!!

2.
Η ποιότητα της κάμερας (έχει 2 κάμερες στα 2ΜΡ, ανάβει και ένα λεντάκι για
flash, που είναι της πλάκας) είναι απαράδεκτη όταν τη βλέπεις από την οθόνη του κινητού αλλά όταν όμως συνδέσεις το κινητό με το pc βλέπεις σχετικά καλή φωτογραφία   δηλαδή βγάζει σχετικά καλες φωτογραφίες αλλα σε σχέση με την ψηφιακή μου κάμερα sony π.χ. που έχω, καμία σχέση!

Δε πειράζει, με 89 ευρώ πήρα ένα άριστο κατά τα άλλα μηχανάκι και έχει και αυτοκόλλητο πίσω με το
Apple logo! Άλλωστε κανένα κινητό δεν βγάζει τέλειες φωτογραφίες ή βίντεο και για αυτή τη δουλειά έχω την κάμερα μου!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


Προσοχή!!!

Ελπίζω να βοήθησα κάπως και θέλω να σας παρακαλέσω να προσέχετε και με δικιά σας ευθύνη να κάνετε γενικά αγορές αφού και εμένα αλλά και εσάς ούτε εγώ ούτε κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί το αν θα χάσετε η όχι τα χρήματά σας παραγγέλνοντας κάτι σε μια τόσο μακρινή χώρα. Εγώ λέω απλώς ότι ρίσκαρα και έτυχε να πετύχει. Δεν εγγυώμαι για κανέναν τίποτε ούτε σας προτρέπω να το κάνετε και εσείς.

Εγώ το έκανα με δικιά μου ευθύνη γιατί δεν με πολυένοιαζε για τα 89 ευρώ.
 

Α! Δείτε τις δουλειές που κάνω στο Fiverr.com, είμαι σίγουρος ότι κάποια θα σας ενδιαφέρει - κάντε κλίκ στα παρακάτω banners του Fiverr.com:
 


Σας ευχαριστώ!

Lagrend creme

--------------------------------------------

Δείτε επίσης:
Σύνταγμα Αγανακτισμένοι
Δείτε ζωντανά το συλλαλητήριο
έξω από τη Βουλή.

--------------------------------------------

Δείτε και αυτό:
Τo pc μου κολλάει
Τo pc μου κολλάει ή είναι αργό πολύ.

--------------------------------------------

Και αυτό:
4.000.000 Page Views
Πληρώστε 40€ και πάρτε
ΕΝΑ ΜΗΝΑ Διαφήμιση!.

--------------------------------------------

Ούφ! Και αυτό:
Λεφτά από το ίντερνετ
Μάθετε πώς βγαίνουν τα λεφτά
με ένα οποιοδήποτε site.

Πως να βγάλω λεφτά από το ίντερνετ

--------------------------------------------

Ίσως και αυτό:
Mύκονος Live Webcam!
Δείτε την καλύτερη
κάμερα στον κόσμο!

--------------------------------------------

Δείτε και αυτό:
Σύνταγμα Αγανακτισμένοι
Δείτε ζωντανά το συλλαλητήριο
έξω από τη Βουλή.

--------------------------------------------

28 Φλεβάρη 2011
Δείτε επίσης:

Χαρακτηριστικά και Review
>> Dell Streak 5<<
 κάντε κλίκ εδώ!

-------------------------------------------------

   

www.xcity.gr

Ποιος Είμαι   |   Άρθρα   |   Δουλειές   |   Επικοινωνία

This website is legally protected. All contents are © copyright 2010- 2011 of Greek Web Designer Takis Hatzigeorgiou. All rights reserved.