ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

 
Παίξε τα καλύτερα OnLine Muliplayer Games:
   
Παίξε Ταβλάκι, Σκάκι και εκατοντάδες άλλα online παιχνίδια! Κέρδισε έπαθλα και παίξε τουρνουά. Κάνε δωρεάν εγγραφή και δές όλα τα παιχνίδια εδώ!
 
Το War Thunder είναι ένα παιχνίδι προσομοιωτή αφιερωμένο στην πολεμική αεροπορία του 20ου αιώνα. Ζήσε την εμπειρία πιλότου αεροπλάνου στον B’ Παγκ. Πολέμο Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ!.
 
To Imperia Online είναι ένα από τα πιο δημοφιλή games στην Ελληνική αγορά. Ο χρήστης καλείται να αναπτύξει μία αυτοκρατορία βασισμένη σε έναν ισχυρό στρατό με βαρύ ιππικό και τοξότες.  Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ!.
 
Το TRAVIAN είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι. Σαν παίκτης θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server. Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ!
 
To Aion είναι ένα παιχνίδι, όπου οι χρήστες πολεμούν σε ένα ουράνιο πόλεμο. Θα χειριστείς θεϊκές δυνάμεις και την ικανότητα της πτήσης με σκοπό την απελευθέρωση των ανθρώπων σου σε έναν κόσμο κατεστραμμένο από τον κατακλυσμό. Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ!
 
Το Rail Nation είναι ένα online παιχνίδι που ξεκινά από την πιο ρομαντική εποχή του σιδηροδρόμου. Ο κάθε παίκτης ξεκινάει ως διευθυντής μιας μικρής επιχείρησης σιδηροδρόμου. Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ!
 
Το Metin2 διαδραματίζεται σε έναν κόσμο φαντασίας με γραφικές πόλεις και εντυπωσιακά τοπία. Η πρόσκρουση του λίθου Metin έφερε χάος και καταστροφή. Ο χρήστης καλείται να γίνει ειδικός των πολεμικών τεχνών. Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ!.
 
Ikariam! Εσύ, η θάλασσα, μια απέραντη παραλία και ήλιος! Σε κάποιο μικρό νησάκι, ένας αρχαίος πολιτισμός ανθίζει! Υπό την ηγεμονία σου ξεκινά μια εποχή πλούτου και επεκτατισμού. Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ!.
 
Στo Big Farm γίνεσαι επιτυχημένος αγρότης φροντίζοντας τα ζώα, αλλά και τις καλλιέργειές σου ώστε να διασφαλίσεις την καλύτερη δυνατή φόρμα για την γή σου. Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ!.
 
Tο Anno Online καλεί τον παίκτη να δημιουργήσει μία αυτοκρατορία και να τη διαχειριστεί. Ξεκινάει από ένα νησί όπου ο χρήστης πρέπει να κατασκευάσει κτίρια και να διαχειριστεί την παραγωγή πρώτων υλών. Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ!.
 
ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ SITE: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Καντε κλικ στην εικόνα!